De goede keuze?!

Om alle vaardigheden te ontwikkelen die je nodig hebt bij het werken in het onderwijs raden we je aan om een studie te kiezen die bij jou past. De studiekeuzehulp helpt jou hierbij op weg. 

De openscholendag is een initiatief van Iselinge Hogeschool. Iselinge Hogeschool is de kennisinstelling in de regio Achterhoek en Liemers voor het educatieve domein. Bij Iselinge Hogeschool ben je aan het juiste adres voor een opleiding tot leerkracht basisonderwijs of pedagogisch educatief professional. 

Wil je studeren en stagelopen in de regio Deventer dan kun je terecht bij Saxion Hogeschool.

Open dag

Kom je tot de conclusie dat werken in het onderwijs misschien wel bij jou past? Dan nodigen we je van harte uit op de open avond/open dag van Iselinge Hogeschool in Doetinchem. Op de hogeschool in Doetinchem kun je zowel de pabo in voltijd en deeltijd en de tweejarige associate degree Pedagogische Educatief Professional (Ad-PEP) volgen. 

Meeloopdag

Wil jij graag een bezoekje brengen aan een basisschool maar ben je niet in de gelegenheid tijdens de openscholendag? Dan kun je je aanmelden voor een meeloopdag die georganiseerd wordt door Iselinge Hogeschool. Je kunt een kijkje nemen op de opleiding en een dag meelopen op stage/werkplek.